24 maj 2018
19:00

Husqvarna FF 2

Referat: Waggeryds IK - Husqvarna FF 2

Då är den fjärde omgången i årets seriespel avklarad och den slutar tyvärr med förlust 2-4 (1-0) mot Husqvarna FF.
Första halvlek spelar vi riktigt bra och och går mycket rättvist till halvtidsvila med 1-0 efter mål av Melle i den 29:e matchminuten.
Tyvärr bjuder vi in HFF i matchen i den 42:a minuten då de gör 1-1 och detta ger dom kraft och energi att lyfta upp spelet på vår planhalva. De gör även 1-2 i den 46:e minuten och nu har vi svårt att få till något ordnat spel. 1-3 kommer i den 60:e minuten och nu är det riktigt tungt och vi börjar hänga med huvudet på flera håll på planen. Kort efter detta så kommer vi ändå upp i ett av få anfall och denna gången lurar duktige Leo både försvar och målvakt när han snyggt placerar in 2-3! Nu är det vi som har mer energi och skapar fler chanser som tyvärr inte resulterar, Melle har bland annat en snyggt placerad boll förbi målvakten som tar i båda stolparna (eller hjulet?) som tyvärr inte bedöms inne och besvikelsen är stor. HFF utnyttjar sedan en omställning och en riktig pärla i Calles högra hörn innebär 2-4 och spiken i kistan.
Som helhet gör vi en mycket bättre match än senast då vi blev totalt utrullade mot samma motståndare och det får vi ändå ta med oss. Vi har en del detaljer att slipa vidare på och det fortsätter vi med på Måndag när nästa träning går av stapeln.

Extra plus idag går till Felix, Melle och naturligtvis Leo, Nenad och Sebbe ifrån P03 gänget.

Nu laddar vi om för nästa batalj som är redan på Tisdag på bortaplan mot Eksjö på Ränneborg!